PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Bulipántot mutat be a Zebra
2011.03.29. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

Megkönnyíti a szórakozóhelyekre és vidámparkokba történő belépést a Z-Band Fun® és a Z-Band Splash® csuklópánt

A Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA), a világ vezető címke- és vonalkódnyomtató gyártója és automatikus azonosító megoldások szolgáltatója, a mai napon dobta piacra a Z-Band® Fun és a Z-Band® Splash csuklópántjait. A vonalkóddal ellátott csuklópántok gazdaságos megoldást kínálnak a vidámparkokba, tematikus- és aquaparkokba, sporteseményekre és koncertekre történő beléptetésre. A többféle, élénk színben kapható csuklópántok várhatóan komoly feltűnést keltenek majd a különböző látnivalóknál, a vendéglátó- és a szórakozóhelyeken.

 

A Z-Band® Splash csuklópánt tartós, vízálló ragasztóval készült, amely így az aquaparkokban, tengerparti üdülőhelyeken és tengeri hajóutakon nyújt elsőrangú megoldást, míg a szórakozóhelyek igényeire szabott, direkt thermo nyomtatási technológiával készült Z-Band® Fun csuklópánt számos tekintetben felülmúlja az RFID technológiával készült hasonló alkalmazásokat.

“A vonalkódos Z-Band® Fun és Z-Band® Splash csuklópántok az RFID megoldásokhoz hasonlóan, de azoknál lényegesen alacsonyabb költségek mellett teszik lehetővé a készpénz nélküli fizetést és adatlekérdezést,.” mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. „A strapabíró, vonalkóddal ellátott csuklópántok segítségével felgyorsul a fizetés, visszaszorul a jegyekkel történő visszaélés lehetősége, növekszik a látogatók kényelme és elégedettsége.”

A Z-Band® csuklópántok többek között lehetővé teszik a következőket:
· Készpénz nélküli POS eladás, amivel növekszik a látogatók költési kedve
· Megismerhetővé válnak a látogatók egyedi preferenciái. A látványosságokat kínáló helyek az adatokat a jövőbeli vendégeiknek szóló marketing kialakítása során fel tudják használni.
· A látogatói kedvezmények érvényesítése: a különböző színbevonatú csuklópántok grafikája és vonalkódja jelzi, hogy az egyes látogatók mely szolgáltatások igénybevételére jogosultak, ugyanakkor lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy kedvezményeket - rövidebb sorban állás, ingyenes italok vagy értékmegőrzés - kínáljanak kiemelt ügyfeleiknek.

A Z-Band® csuklópántok lehetővé teszik a szórakozóhelyek és látványosságok üzemeltetői számára a következőket is:
· Csökkenteni lehet a jegyekkel való visszaélésekből, így például lopásból vagy hamisításból származó veszteségeket
· A csuklópánt leolvasásával gyorsítani lehet a tranzakciókat, nem kell pénzvisszaadással és váltással bajlódniuk
· A kényelem növelésével a látogatók elégedettebben távoznak
· A beszerzési és üzemeltetési költségek alacsonyabbak, mint az RFID csuklópántok esetében

Az Észak-Amerikában, Európában, Közel-Keleten és Afrikában piacra dobott bulipántok a Zebra kiterjedt partnerhálózata révén kerülnek értékesítésre. További információért látogasson a www.emea.zebra.com/en/supplies címre.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A Zebra megoldásokról a www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 




<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004