PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza
Munkamódszerünk

Tudjuk, nincs két egyforma partner, nincs két egyforma feladat és nincs két egyforma megoldás sem. A PeppeR nem sémákra, hanem munkatársai szaktudására és tapasztalatára építve végzi feladatát. A kommunikációs kihívások kezelése során nincsenek készen kapható, azonnali megoldások. Az újabb akadályok stratégiai szemléletű megközelítését és a hatékony együttműködés alapját az együttgondolkodás jelenti, ami az ügyfél megértését és az ügynökség bevonását egyaránt feltételezi.

1. A feladat megértése

Vajon egyértelmű és pontos-e a feladat meghatározása? Milyen általános célokba ágyazva kell az adott kommunikációs feladatot megoldani? Vajon a feladat kezelhető-e a kommunikáció eszközeivel?

2. Kutatás

Milyen az a közeg, ahol hatást kívánunk elérni? Mit tudunk a környezetről, a szereplőkről, üzenetünk eljutását támogató és a gátló tényezőkről? Milyen kép él rólunk a célcsoportban?

3. Tervezés

Mit kívánunk elérni? Milyen eszközöket kívánunk ehhez alkalmazni? Kik játszanak kulcsszerepet ebben a folyamatban? Milyen hatást tudunk elérni és ezt, hogyan kívánjuk mérni? Milyen ütemezés szerint kívánunk dolgozni? Milyen költségvetés szükséges a kívánt hatás eléréséhez?

4. Kommunikáció

Üzeneteinknek a feladat megértésén és kutatáson alapuló pontosan megtervezett eljuttatása

5. Visszacsatolás

Milyen mértékben volt tevékenységünk eredményes? Vajon az eredmények igazolják-e az előzetes elképzelés helyességét és az elvégzett munkát? Milyen lehetőségek adódnak az új helyzetben?

 

<< vissza
 
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004