PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@pepperpr.hu blog:peppersauce.hu

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Új együttműködésbe kezdett a SIG Combibloc és a Sió Eckes
2004.04.05. csomagolóanyag /SIG - Combibloc forrás: PeppeR
Újonnan induló együttműködés keretében a SIG Combibloc technológiájával és dobozaiban, új kivitelben készülnek a Sió Eckes Kft. kitűnő minőségű termékei. Április elejétől a vásárlók is találkozhatnak az üzletekben az egyliteres, új formatervezésű, combiTwist csavarzáras italokkal. A svájci tulajdonú vállalat hazánkban is jelentős súllyal bír az élelmiszeripar részére szállított csomagolóanyag-ipari rendszerek piacán.
  "Továbbra is részt veszünk a gyümölcslépiac megújításában. Március végén a piac egyik vezető gyártójánál, a Sió Eckes Kft-nél indítottuk el az országban található jelenlegi leggyorsabb Combibloc gépet, amely óránként 9000 dobozt képes megtölteni." - mondta az új beruházással kapcsolatban Rubóczky Tamás, a SIG Combibloc Kft. ügyvezető igazgatója. "Az új formájú egyliteres dobozok csavarzáras combiTwist kupakkal készülnek. Amit ebből a fogyasztó is hamarosan érzékelni fog, azok az üzletek polcaira kerülő új, könnyen kezelhető, vonzó csomagolású termékek." Az együttműködés keretében új, innovatív külsővel, a megszokott magas minőségben vásárolhatóak meg a Sió Eckes által gyártott Sió Prémium, a Sió Multiplusz, a Sió Ice Tea, a Hohes C és a Granini egyliteres italok. Magyarországon az egy főre jutó gyümölcsléfogyasztás 38-40 liter körül van. Ennek csaknem 63 százalékát még a 25% gyümölcstartalom alatti italok adják. A piacon azonban egyre nő a 100%-os gyümölcstartalmú dzsúszok és a funkcionális, gyakran vitaminokkal kiegészített, magasabb hozzáadott értéket képviselő termékek aránya. Ezek részesedése jelenleg már 20 % körül van. Kartondobozba az éves előállított mennyiségnek mintegy 71 %-a kerül. Ez az, amiért kiemelt szerep jut az aszeptikus csomagolásnak, amely igazi áttörést hozott az élelmiszergyártásban. Ez a technológia azért forradalmi, mert a termék abszolút tiszta körülmények között, tartósítószer-mentesen kerül a dobozokba, garantálva ezzel az élelmiszer egészséges és egészségmegőrző hatását. Az élelmiszer a kímélő hőkezelésnek köszönhetően megőrzi vitamintartalmát, ízét és természetes színét is. A technológia további előnye, hogy az ital tartósítószer nélkül is hosszú ideig eltartható, ezzel is a vásárlók kényelmét szolgálva rohanó hétköznapjainkban. A SIG Combibloc vezető szerepet játszik az innovatív technológiák kifejlesztésében, a tartósítószer-mentes, egészségmegőrző csomagolások és rendszerek fejlesztésében. Ez a fogyasztók számára a minőségi tartalomban, valamint az attraktív és könnyen kezelhető csomagolásban nyilvánul meg, amelynek anyaga a környezetet is kíméli. "A most indított gyártósoron a Sió Eckes már ismert és kedvelt termékei új csomagolásban, innovatív külsőben jelennek meg. Az új csomagolású termékekkel a fogyasztók is hamarosan találkozhatnak az üzletekben. Remélem, igazán elégedettek lesznek a közös munkánk eredményével!" - adott hangot bizakodásának Rubóczky Tamás ügyvezető igazgató.
 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004