PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A Zebra Technologies új 4 inches asztali nyomtatót dob piacra
2012.08.06. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR
A kis- és középvállalkozások igényeire szabták a GC420 sorozatot
 

Az automatikus azonosítástechnológiában élenjáró Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) ma jelentette be GC420 asztali nyomtató sorozatának piacra dobását. Az új nyomtatócsalád számos iparág különböző méretű vállalkozásainak nyomon követési és nyomtatási igényeit elégíti ki:
Gyártás - munkafolyamatok, termék- és áru címkézés
Szállítás és logisztika - felszálló jegyek, csomagcímkék, parkolójegyek
Kiskereskedelem - polccímkézés, nyugta nyomtatás
Postai szolgáltatások - elektronikus bélyegzés, cím nyomtatás
Egészségügy - laboratóriumi minták és vércsomagok címkézése

“Innovatív megoldásainkat az vezérli, hogy a világ bármelyik részén működő ügyfeleink egyedi igényeit ki tudjuk elégíteni.” - mondta Halász Árpád, a Zebra regionális értékesítési vezetője. “Más nyomtatóinkhoz hasonlóan a GC420 is a rugalmasság és a kimagasló teljesítmény révén járul hozzá a termelékenység növekedéséhez. Régiós ügyfeleink különösen azt értékelik, hogy a nyomtatók gazdag felszereltsége és teljesítménye révén kiváló értéket nyújtanak és így mindenki számára megkönnyítik a vonalkódos technológia adaptálását. Különösen a kis- és középvállalkozások számára lehet vonzó az egyszerű kezelhetőség, a nagy teljesítmény és a kedvező érték kombinációja.”

Az új nyomtatók olyan, a termelékenység növelését célzó fejlesztéseket tartalmaznak, amelyek elsősorban a gyártás, a szállítás, logisztika, kiskereskedelem, a postai szolgáltatások és az egészségügy területén működő kis- és középvállalkozások számára fontosak. A GC420 a megbízható mechanikai kialakításra építve kimagasló értéket nyújt.

A Zebra GC420 mind a termotranszfer, mind a direkt termo nyomtatási módot lehetővé teszi. 32 bites processzora, az EPL és ZPL programozási nyelvek párhuzamos megléte és hármas csatlakoztathatósága révén kimagasló teljesítményt nyújt. A GC420 további tulajdonságai közül az alábbiakat érdemes kiemelni:
•8 MB memória a nagyméretű betűk és grafikák támogatására
•Címkeleválasztó (opcionális)
•Energy Star megfelelőség
•Számláló a nyomtatási volumen követésére és a kellékanyagok kezelésére
•Unicode az univerzális betűkészlet nyomtatására
•ZBI 2.0 a perifériák integrációjára, adaptációjára és kezelésére

A GC420 nyomtatók kezelése és segédanyagokkal való feltöltése egyszerű, az új printerek visszamenőlegesen kompatibilisek a Zebra korábbi 4 inches nyomtatóival. Ezek az alacsony fenntartási költségű és megbízható nyomtatók lecsökkentik a használatuk elsajátításához szükséges időt és a működtetési költséget. A GC420 nyomtatók a dupla falú kialakítás révén a kitett körülmények közötti fokozott terheléseket is jól viselik.

További információért látogasson ide: www.zebra.com/gb/en.html

A Zebra Technologies-ről bővebben
Az innováció és megbízhatóság kapcsán ismert Zebra Technologies (NASDAQ:ZBRA) olyan technológiákat kínál, melyek az ügyfeleknek az eszközök, emberek és tranzakciók összekapcsolásával a lehető legnagyobb üzleti érték megteremtését teszik lehetővé. A cég portfóliója a jelőlés- és nyomtatástechnológia széles körét, így többek között az RFID és az azonnali helymeghatározáson alapuló megoldásokat ölelik fel, ezzel pedig hozzájárulnak az optimális üzleti döntésekhez szükséges kritikus információk biztosításához. A Zebra megoldásaira vonatkozó további információért kérjük ide látogasson: www.zebra.com

 






<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004