PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Az Oracle kiskereskedelmi rendszereihez kapcsolódik a Zebra szoftverje
2012.05.03. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR
Az automatikus azonosítástechnológiában élenjáró Zebra Technologies ma jelentette be, hogy a Zebra vonalkódos nyomtatási megoldásainak részét alkotó ZebraLink Enterprise Connector révén mától érvényesen integrálható az Oracle kiskereskedelmi, illetve raktárirányítási rendszereihez, így az Oracle Retail Store Inventory Management és az Oracle Retail Warehouse Management System rendszerekhez. Ennek elérése révén a Zebra megerősítette az Oracle arany fokozatú partnereként elfoglalt pozícióját.
 

A Zebra interfész, az ún. ZebraLink Enterprise Connector fogadja és dolgozza fel az Oracle szoftvereiből érkező utasításokat, ennek révén pedig a Zebra nyomtatók gyorsan és közvetlenül tudnak az üzletek, illetve a raktárak irányítását végző Oracle szoftverekkel kommunikálni. Az azonnali nyomtatás révén az ügyfelek pénzt és időt takaríthatnak meg, mindez pedig hozzájárul a működési hatékonyság növekedéséhez.

A tanúsított integráltság eléréséhez az Oracle partnereinek számos szigorú követelmények kell eleget tenniük, amelyek mögött az ügyfelek igényei és prioritásai húzódnak meg. Ezek egyik legfontosabbika, hogy a kulcsfontosságú folyamatok minél nagyobb átláthatósággal és hatékonysággal működjenek.

"Hatalmas lehetőséget látunk az Oracle tanúsított integráltság elnyerésében és örülünk, hogy a már eddig is kiemelten kezelt partneri viszony újabb szintre jutott." - mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. "Stratégiánk egyik fontos eleme, hogy olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyeket ügyfeleink sikerrel tudnak meglévő rendszereikhez, így például az ügyviteli vagy raktármenedzsment rendszereikhez kapcsolni. A kiskereskedelem területét egyébként is kiemelten kezeljük. Magyarországon hamarosan piacra lépünk a kisüzletek napi vezetését segítő, a nyilvántartásokat és a fizetéseket kezelni képes egyszerű, gyorsan telepíthető és komoly hatékonyságnövelést eredményező pénztármegoldásunkkal."

"A tanúsított integráltság odaítéléséhez szigorú technikai ellenőrzés sorozatot követően jutottunk." - mondta Kevin O’Brien, az Oracle ISV és SaaS stratégiáért felelős igazgatója. "Ügyfeleinknek így garantálni tudjuk, hogy a két cég rendszerei képesek a zökkenőmentes együttműködésre, ezzel pedig lerövidítjük az alkalmazáshoz szükséges időt és csökkentjük az esetleges kockázatokat."

A Zebra Technologies
Az innováció és megbízhatóság kapcsán ismert Zebra Technologies olyan technológiákat fejleszt, melyek az ügyfeleknek a lehető legjobb lépések meghozatalát segítik. A cég portfóliója a vonalkód-, számla-, kártya- és RFID nyomtatók és az azokhoz szükséges anyagok gyártását öleli fel. A Zebra megoldásai lehetővé teszik a termékek, anyagok, emberek és tranzakciók valós idejű helymeghatározását, ami a bonyolult helyzetekben is teljes átláthatóságot biztosít. A Zebra megoldásaira vonatkozó további információért kérjük ide látogasson: www.zebra.com

 






<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004