PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Megnyílik az út az érintés nélküli kártyák előtt
2011.05.26. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

A Zebra Technologies ZXP 3TM termékek fokozott biztonságú kártyatitkosítást és új kártyatervező szoftvert kínálnak

A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) már Európában, Afrikában és a Közel-Keleten is elkezdte a ZXP 3TM sorozatú kártyanyomtató forgalmazását. Az oktatási intézmények, kiskereskedelmi egységek és pénzintézetek egyaránt jól ki tudják majd használni a ZXP 3 sorozatú nyomtató által kínált nagy teljesítményt és megfizethetőséget. Továbbfejlesztett biztonsági és kódolási jellemzőivel a ZXP 3 a különféle azonosító-, ajándék-, hűségkártyák és tagsági kártyák mellett akár bankkártyák biztonságos kibocsátására is nyomtatási platformot kínál.

 

"Az elmúlt néhány évben a legkülönbözőbb szektorokban növekszik és változik a kártyák használata – az érintés nélküli kártyáktól az intelligens kártyákig," - nyilatkozta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. "A Zebra széles kínálatot felvonultató kulcsrakész megoldásainak legújabb tagja, a ZXP 3-as sorozatú kártyanyomtató számos olyan fejlett alkalmazással bír, amelyek révén a kiemelkedő teljesítményt és a megfizethető árat tudjuk ötvözni."

A ZXP 3 sorozatú nyomtató egyedülálló a kártyanyomtatók piacán. Mivel olyan egyszerűen használható jellemzői vannak, mint a Load-N-go TM szalagkazetta és a kezelői súgóval ellátott LCD kijelző, rövid betanulást követően könnyen használható és az uptime is optimalizálható. A ZRaster host-based képfeldolgozási technológia kihasználja a mai személyi számítógépek feldolgozási teljesítményét, amivel a nyomtatási sebesség növekedése mellett is lényegesen javítható a kép- és nyomtatási minőség. Ezzel a nyomtatási sebesség feláldozása és a költségek növekedése nélkül is lehetővé válik az optimális képmegjelenítés finomhangolása. Mindezen felül az új, nagy teljesítményű Zebra festékszalagok egy olyan továbbfejlesztett vegyi anyagot is tartalmaznak, amely kifejezetten a ZXP 3 gyors, jó minőségű képnyomtatását szolgálja. A Zebra a piacon elsőként használja ezeket a szalagokat, melyek a nagy sebességű nyomtatás során is hatékony festék transzfert és nagy tartósságot biztosítanak. A két innováció magasabb képminőséget és gyorsabb nyomtatási teljesítményt eredményez, mindez pedig nem megy a megbízhatóság vagy a költségek rovására.

A Zebra szintén most bocsátotta piacra az EMEA régióban a ZMotifTM CardStudioTM kártyatervező és kibocsátó szoftvercsomagját. A termék a Zebra saját kártyatervező szoftveralkalmazása, amellyel a legkülönbözőbb területeken válik lehetővé a kártyatervezés, kódolás és nyomtatás. Ennek révén többek között azonosító-, beléptető-, ajándék-, hűség- és klubkártyák, iskolai azonosító vagy könyvtári kártyák, továbbá látogatói kártyák egyaránt készíthetők. A szoftver mindegyik Zebra kártyanyomtatóval használható, így a közvetlen, re-transzfer nyomtatókkal, jelenleg forgalomban lévő és korábbi modellekkel egyaránt kompatibilis, ugyanakkor számos új jellemzőt és előnyt kínál mindazoknak, akik kártyát kívánnak tervezni és nyomtatni. Az új termék adottságai és jellemzői, mint az új szoftverekre vonatkozó licenckezelés és a közvetlen nyomtatást lehetővé tevő Direct-to-Print nyomtatási technológia, is azt bizonyítják, hogy a Zebra elkötelezett az iparágak legszélesebb köre számára szükséges azonosító kártyákhoz szükséges szoftverek kifejlesztésére.

"A magas színvonalú biztonsági intézkedések hatására újabb alkalmazási területek előtt nyílik meg az lehetőség. Ezek révén tudjuk a vállalatok kitettségét kezelni, különösen ami a személyi azonosító adatok ellopását és az alkalmazásokhoz való engedély nélküli hozzáféréseket illeti" - mondta Halász Árpád. "A Zebra a jövőben is számos olyan megoldást kínál majd a vállalkozások részére, melyek a fokozott biztonságot ötvözik a megnövekedett hatékonysággal."

A Zebra viszonteladói is részt tudnak venni az új termék piacra vitelében. A ZXP 3TM sorozatú nyomtatóval kapcsolatos további információért látogasson el a www.zebra.com/zxpseries3 címre vagy hívja a +44 (0)1628 556000 számot.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A Zebra megoldásokról a www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 






<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004