PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Pénzt és életet mentenek a Motorola Solutions megoldásai
2011.06.20. telekommunikáció/Motorola Solutions forrás: PeppeR

A korszerű elektronikus rendszerek révén Magyarország felzárkózhat

Stratégiai együttműködésekre építve és az önálló, jól csengő márka erejére támaszkodva kívánja megerősíteni piacvezető helyét a Motorola Solutions Magyarországon. A nemrég önállóvá vált cég elsősorban az ipari PDA-k, a vonalkódleolvasók és a vezeték nélküli hálózatok piacán tölt be fontos szerepet. A hagyományos területek mellett a közeljövőben az egészségügy, a közösségi közlekedés, a közüzemi és a szervízszolgáltatást nyújtó vállalkozások lehetnek a vezeték nélküli elektronikus rendszerek legújabb felhasználói.

 

"Eladásaink tükrözik a gazdaság mozgását. A forgalom növekedésén érezzük, hogy hogyan áll talpra a termelés, a kiskereskedelem, a szállítás és a logisztika. A 2010-es kiugró forgalmat nem kis részben annak köszönhetjük, hogy egyre többen látják be: a pontos helymeghatározás, a készletnyilvántartás vagy a távolról történő azonnali számlázás lehetősége már rövid távon is megtérül." - mondta Bogdán Imre, a Motorola Solutions ügyvezető igazgatója.

A különösen az ipari folyamatok területén használt mobil "elektronikus személyi asszisztens", a PDA nyomán EDA-nak (enterprise digital assistant) nevezett eszköz a gyakran úton vagy épp a gyártócsarnokban lévő munkatársak nélkülözhetetlen munkaeszköze. A megszületésének 60. évfordulóját ünnneplő vonalkód töretlenül folytatja sikerét, amit a vonalkódleolvasók iránti egyre növekvő igény is jelez. A termékek, anyagok helyben történő azonnali azonosításának képessége különösen a raktárak és a szállított termékek esetében fontos. A vezeték nélküli hálózatok legfőbb vonzerejét a gyors kiépíthetőség és a mobil kommunikáció lehetősége adja.

A Motorola Solutions által kínált megoldások egy része ma már széles körben elterjedt Magyarországon. A gyártás során használt anyagok regisztrálása vagy a raktárkészlet napi szintű menedzselése ma már szinte elképzelhetetlen vonalkód nélkül. Ugyanakkor számos megoldás esetében Magyarország lényegesen elmaradt akár a környező országokhoz képest is. Európa kórházainak egy részében ma már vonalkóddal azonosítják a betegeket és biztosítják, hogy ne fordulhasson elő betegek téves nyilvántartásából eredő fatális hiba. Törökországtól Angliáig a gázkészülékek szerelői EDA-k révén rögzítik és továbbítják a javított készülék típusát, gyártási számát és a javításhoz felhasznált anyagokat. Számos példát lehet találni a közösségi közlekedés terén is, ahol a járművön történő jegyárusítástól és ellenőrzéstől a mozgó büféig a Motorola Solutions eszközei biztosítják a pontosságot, a tételes elszámolást és a hatékony, gazdaságos üzemeltetést.

"Abban bízunk, hogy idén olyan területeken is áttörés lesz, amelyek hagyományosan eddig manuálisan és papíralapon rögzítettek sok mindent. Ilyen például az egészségügy, a közüzemi szolgáltatók újabb csoportja, a mozgó értékesítést vagy szolgáltatást, illetve a különböző szervizszolgáltatást nyújtó cégek. Minderre vannak már biztató példák is, hiszen például az egyik legnagyobb magyarországi gázszolgáltató esetében a munkairányítás és a mérőolvasás már a mi eszközeink használatára épül. Ez is azt igazolja, hogy az átláthatóság és a hatékonyság minden cég érdeke, nemcsak a gyártó vagy logisztikai cégeké. Bár látjuk, hogy a magyarországi piac még nem nyerte vissza a válság előtti állapotát, mégis minden reményünk megvan arra, hogy 2011-ben tovább növeljük árbevételünket. Azokra a területekre kívánunk koncentrálni, ahol szükség van a kézi adminisztráció kiváltására, a folyamatok gyorsítására és átláthatóvá tételére." - mondta Bogdán Imre.

A Motorola Solutions
A Motorola Solutions a vállalatok és kormányzati szervek kulcsfontosságú kommunikációs eszközeinek és megoldásainak vezető szállítója. A piacon élen járó technológiájának köszönhetően ügyfeleit sikerrel támogatja abban, hogy saját területükön vezetők legyenek. A Motorola Solutions “MSI” néven van jelen a New York-i tőzsdén. Bővebb információért látogasson ide: www.motorolasolutions.com.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004