PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Lamináló egészíti ki a ZXP 8™ retranszfer kártyanyomtatót
2010.07.16. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

Az „Advanced True Secure” laminálás számos biztonsági jellemzőt kínál a megbízhatóbb, tartósabb és hosszabb élettartamú kártyák előállításához

A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), a világ vezető címke- és vonalkódnyomtató gyártója és automatikus azonosító megoldások szolgáltatója bejelentette, hogy olyan megoldással egészíti ki a díjnyertes ZXP 8-as sorozatú retranszfer kártyanyomtatóját, amellyel a kártyák két oldala egyszerre laminálható. Az újfajta laminálási lehetőség extra védelmet és biztonságot kínál, amely a kormányzati személyazonosító okmányok és vezetői engedélyek gyártása során, valamint a kiemelt biztonsági fokozatú szervezetek esetében alapvető feltételként jelentkezik.

 

Jelenleg a ZXP 8 lamináló teljes bekerülési költsége a legalacsonyabb a piacon, mégpedig a szabadalmaztatott, hulladékmentes bevonórétegnek köszönhetően. Ez a modell mindamellett tartósabb és hosszabb élettartamú kártyák előállítását teszi lehetővé és megakadályozza a képeknek a normál kártyahasználat során egyébként előforduló kifakulását és a festék eltűnését. A biztonsági laminálás ideális megoldás a következő felhasználások esetében:
· Vezetői engedélyek
· Kormányzati és katonai személyazonosító kártyák
· Magas biztonsági fokozatú helyekre szóló beléptető kártyák
· Büntetés-végrehajtási és javítóintézetekben használatos személyazonosító kártyák
· Repülőtéri személyzet azonosító kártyái
· Tartós, hamisíthatatlan személyazonosító okmányokat igénylő alkalmazások

"A fejlett szintű személyazonosítás továbbra is a legmagasabb prioritást jelenti a kormányzati, az oktatási és a vállalati biztonsági szakemberek számára. A lamináló berendezéssel kiegészített ZXP 8 retranszfer kártyanyomtató tökéletes megoldást nyújt nagytömegű, magas biztonsági fokozatú személyazonosító okmányok előállítására" - mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési igazgatója. "A ZXP 8 nyomtató egyedülálló gyorsasága és fénykép-hű képnyomtatási minősége mostantól biztonságos és tartós laminálási lehetőséggel bővül."

A hagyományos festék szublimációs kártyanyomtatókkal szemben, amelyek nyomtatófeje egy szalagon keresztül közvetlenül a kártyára nyomtat, a retranszfer nyomtatók egy rugalmas, átlátszó filmre nyomtatnak, amelyet ezután termo technológia segítségével a kártyára visznek. A retranszfer nyomtatás számos előnyt hordoz magában:
· Jobb képhűség és nyomtatási minőség
· Lehetőség egyenetlen kártyafelületek, mint például ún. okoskártyák nyomtatására
· Valódi széltől szélig való nyomtatás. A hagyományos nyomtatók esetében fehér szegélyt kell körben hagyni, nehogy a szélek érintésével károsodjon a nyomtatófej.
· Nem csak PVC alapanyagú kártyák nyomtatása. A hagyományos nyomtatásnál használt festékhez porózus felület szükséges, amely csak a PVC kártyák sajátja.
· Tartósabb és kopásállóbb kártyák
· A hamisítás megakadályozása, mivel a film természeténél fogva hamisíthatatlan.

A Zebra ZXP Series 8 retranszfer technológiájú nyomtatóját a Zebra kiterjedt partneri hálózatán keresztül forgalmazzák. További információért látogasson a www.zebra.com/zxpseries8 oldalra.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 




<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004