PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Vége a személyazonosító kártyák hamisításának?
2009.11.17. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR
Hatóságok, nagyvállalatok és üzlethálózatok lehetnek a Zebra ZXP Series 8 nyomtatójának vevői
 

A Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA) ma jelentette be a Zebra ZXP Series 8™ piacra dobását. A Zebra ZXP Series 8™ majdnem kétszer akkora sebességgel állít elő fényképminőségű kártyákat, mint a piacon jelenleg elérhető egyéb retranszfer technológiájú nyomtatók. Ez az új modell számos lehetőséget kínál a smart kártyák kódolásához és hálózati nyomtatásához, s ezzel ideális megoldást jelent olyan alkalmazásokhoz, mint a nagybiztonságú személyazonosító kártyák, vezetői engedélyek, ajándékkártyák és bankkártyák előállítása.

A ZXP Series 8 nyomtató fényképminőségű, elsőrangú technológiájú, nagysebességű nyomtatást tesz lehetővé számos különböző típusú kártyára, beleértve az olyan egyenetlen felületű kártyákat, mint a smart kártyák, a biztonsági alkalmazásokhoz használt polikarbonát kártyák és a biopolimer kártyák. A nyomtató egyoldalas és kétoldalas nyomtatási konfigurációkban is elérhető, és a mágneses kódolás, a smart kártya kódolás, az egy- és kétoldalas laminálás, illetve az összekapcsolási lehetőségek teljes választékát kínálja.

"Az iparágban eddig csak lassú ütemben terjedt a retranszfer technológiájú nyomtatás, főleg az alacsony nyomtatási sebesség és a kapcsolódó magas költségek miatt," nyilatkozta Halász Árpád, a Zebra regionális értékesítési vezetője. "A Zebra pontosan azért fejlesztette ki a ZXP Series 8 nyomtatót, hogy olyan megoldást nyújtson a retranszfer technológiájú nyomtatók iránti igényekre, amely a képminőség feláldozása nélkül képes alacsony költségvonat mellett nagy nyomtatási sebességet biztosítani. Abban bízunk, hogy az új nyomtató így kifejezetten érdekesség válik az olyan cégek és szervezetek számára, mint amilyenek a különböző hatóságok, a több száz vagy ezer főt foglalkoztató cégek, a bankok vagy éppen a legkedvesebb vevőiket személyes ajándékkártyával honoráló üzletláncok."

A nyomtatóhoz tartozó XML-alapú szoftvert úgy tervezték, hogy jelentős mértékben javítsa a skálázhatóságot és a megbízhatóságot, s így a fejlesztő rendszer számos tulajdonságot és technológiát támogat, ami megkönnyíti és meggyorsítja a ZXP Series 8 retranszfer technológiájú nyomtatóknak a különböző vállalati alkalmazásokkal történő integrálását.

A ZXP Series 8 nyomtató kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik többek között az alábbi területeken:
· Kiemelkedő fényképnyomtatási minőség
· Kategóriájában a legjobb nyomtatási, kódolási és laminálási sebesség
· Kimagasló minőségű nyomtatás
· Smart kártyákra és egyenetlen felületű kártyákra történő nyomtatás képessége
· Nem PVC alapú kártyákra – például polikarbonát és a biopolimer kártyák – is képes nyomtatni
· Tartós és kopásálló kártyák
· Jelentős fokú, csalás elleni védelem, mivel a film jellegéből adódóan meglátszik, ha hozzányúltak
· XML-alapú SDK az alkalmazás integrálás megkönnyítésére

Számos további sztenderd és opcionális jellemző különbözteti meg a nyomtatót. Önálló mágnescsík kódolásra képes, kontaktusos és kontaktus nélküli smart kártya leolvasókat tud kombinálni; kontaktus állomással rendelkezik; USB vagy Ethernet kimenethez kapcsolható; mechanikus biztonsági zárakkal is felszerelhető. A jövőbeni tervezett lehetőségek között található az UHF Gen 2 RFID leolvasó, az egy- és kétoldali lamináló, valamint a 802.11g vezeték nélküli kapcsolat támogatása.

A Zebra ZXP Series 8 retranszfer technológiájú nyomtatóját elsődlegesen a Zebra kiterjedt partneri hálózatán keresztül forgalmazzák.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a http://www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

További információ
www.emea.zebra.com/en/zxp
 




<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004