PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A Zebra Kioszk nyomtató állomás gyors telepítést biztosít az önkiszolgáló alkalmazásoknál
2009.09.30. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR
A Zebra Technologies Europe Limited, a különleges nyomtatási és automatikus azonosító megoldások globális piacán vezető társaság a Zebra Kioszk nyomtató állomás forgalmazásának elkezdését. Ez a ‘minden egyben’ kioszk megoldás egy kompakt házat jelent, amelyben megtalálható a Zebra TTP 2000™ sorozatú kioszk nyomtatója, egy tekercs papír, valamint egy kompakt érintőképernyős kioszk számítógép. A nyomtató állomás integrálható, azonnal rendelkezésre álló ’out-of-the-box’ megoldást kínál, amely kiküszöböli a hosszú átfutási időt, valamint az egyedi megoldás magas költségeit.
 

"Mivel az ügyfelek rendelkezésére álló önkiszolgáló alkalmazások az évek során egyre fejlődnek, a kiskereskedők igyekeznek olyan költségkímélő megoldásokat kialakítani, amelyek egyrészt üzleteik hatékonyságát, másrészt az ügyfelek elégedettségét is növelik," jelentette ki Peter Gooding, az Ügyfél Alkalmazások csoport vezetője. "A mai napig minden kioszk házat egyedileg kellett kialakítani, ami megnövelte a telepítési időt, miközben számos értékesítési lehetőség elveszett, és az ügyfelek bizalma is csökkent. A Zebra Nyomtató Állomás segítségével a legkisebb kiskereskedő is azonnal realizálni tudja az önkiszolgáló megoldások előnyeit."

A Zebra Kioszk nyomtató állomás egyszerűen felszerelhető egy falra vagy oszlopra, s ezáltal értékes alapterület és pult-tér szabadul fel. A Zebra TTP 2000 nyugta nyomtató kioszk, a Zebra legkompaktabb és legmegbízhatóbb beépített nyomtatója biztonságosan tárolható egy zárható szekrényben a szükséges papírokkal együtt. A kiskereskedők szükségleteiktől függően különböző papírok közül választhatnak, beleértve négy különböző nyugtaszélességet. Az IBM AnyPlace illetve a Motorola MK sorozatú eszközei szintén kompakt, interaktív önkiszolgáló eszközök, amelyek biztonságosan összekapcsolhatók a Zebra Kioszk nyomtató állomással.

A Zebra Kioszk nyomtató állomás, a Zebra TTP 2000 egységgel együtt számos drágább, egyedi kialakítású kioszk megoldásban megtalálható alkalmazást támogat, többek között a következőket:

· Árellenőrzés: Segít az ügyfeleknek és az alkalmazottaknak abban, hogy az árat a pénztárhoz érkezést megelőzően megállapítsák.
· Sorok beazonosítása: Felgyorsítja a vásárlást az ügyfelek számára, azáltal, hogy egy nagy kiskereskedelmi környezetben segítséget nyújt egy konkrét termék vagy osztály megtalálásában.
· Csemegeáru gyors kiszolgálása: Lehetővé teszi, hogy az ügyfelek megrendeljék a csemege árukat és a vásárlás befejeztével vegyék kézhez azokat.
· Ajándék nyilvántartás: Leegyszerűsíti az ajándék-nyilvántartási folyamatot azáltal, hogy lehetővé teszi az ügyfelek számára egy központi nyilvántartás létrehozását.
· Kuponok: Egyedi kuponokat készít az ügyfelek részére.
· Recept-kereső: Segítségével az ügyfelek recepteket kereshetnek és nyomtathatnak ki. A rendszer összekapcsolható a kupon alkalmazásával, oly módon, hogy az ügyfelek kaphassanak kuponokat a receptben található összetevőkért.

A Zebra Kioszk nyomtató állomás a magyarországi bevezetéssel egyidőben, azonnal elérhető Európában, a Közel-Keleten, és Afrikában a Zebra hatalmas partnerhálózatán belül értékesítik. Amennyiben további információra van szüksége a Zebra Kioszk nyomtató állomásról, illetve a Zebra egyéb on-demand nyomtatási megoldásairól, kérjük, látogasson el a következő webhelyre: http://www.zebra.com/id/zebra/na/en/index/products/accessories/kiosk_print_station.html

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004